danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Udbud af dele af buskørslen i Odense


FynBus har den 3. juli 2014 offentliggjort udbudsmaterialet for udbud af dele af buskørslen i Odense Kommune.

Se udbudsmaterialet her: Udbud af dele af buskørslen i Odense Kommune

Udbuddet afvikles elektronisk, og for at kunne afgive elektronisk tilbud skal prækvalificerede tilbudsgivere anvende det brugernavn, adgangskode og digital signatur, som også blev brugt i forbindelse med anmodning om prækvalifikation.

FynBus har ret til at fremsende ændringer og tilføjelser til udbudsmaterialerne indtil den 25. august 2014. Eventuelle ændringer vil blive fremsendt til den e-mailadresse tilbudsgiver oplyste ved tilmeldingen på udbudshjemmesiden.

Tilbudsfristen er den 1. september 2014, kl. 12.00

Bemærk: Spørgsmål kan KUN stilles skriftligt via udbudshjemmesiden. Alle spørgsmål, som tilbudsgiver sender til FynBus via udbudshjemmesiderne senest den 19. august 2014, vil sammen med svarene på disse, løbende og senest den 25. august 2014 blive offentliggjort i anonymiseret form på udbudshjemmesiderne under menupunktet "Spørgsmål og svar" og under ”udbudsmateriale”

Spørgsmål, der fremsendes senere end den 19. august 2014 via udbudshjemmesiderne, kan påregnes besvaret seks dage før tilbudsfristens udløb, det vil sige den 25. august 2014. Dette forudsætter dog, at det er muligt for FynBus at besvare disse spørgsmål senest seks dage før tilbudsfristens udløb. Herefter kan der ikke komme nye oplysninger i udbuddet. Tilbudsgiver kan ikke forvente svar på spørgsmål i uge 28-30.

Spørgsmål angående tilmelding og adgang til udbudsmaterialet, eller andre tekniske spørgsmål vedrørende udbudshjemmesiden kan rettes til Michael Dydensborg på mid@fynbus.dk