danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Tour De France i Nyborg 2. juli 2022


Lørdag d. 2. juli er Nyborg målby for anden etape af Tour De France 2022. Da bymidten og enkelte andre veje i Nyborg bliver afspærret i forbindelse med cykelløbet, kan de busser, der normalt kører ind til Nyborg, ikke køre deres normale ruter dagen igennem.

Skal du med bussen lørdag d. 2. juli, bør du tjekke, hvordan den kører, inden du tager afsted. Mange busser kører nemlig andre veje end normalt, da arrangementet forventes at skabe øget trafik på de veje, hvor busserne normalt kører. Det betyder, at flere ruter kører ad andre veje, så de ikke kommer ind til Nyborg, eller starter op i Nyborg.

Skal du nå en aftale, så tag evt. en afgang tidligere end normalt, da busserne formentlig vil blive forsinkede i områderne omkring Nyborg. FynBus forventer store trafikale udfordringer omkring Nyborg dagen igennem.

Vibeskolen i Ullerslev kommer til at fungere som alternativ til Nyborg Station d. 2. juli, så de normale ankomst- og afgangstider fra Nyborg Station kommer til at passe med ankomst og afgang fra Vibeskolens parkeringsplads.

Ændringerne på ruterne nedenfor gælder fra første morgenafgang lørdag.

Har du brug for en Plus- eller Flextur, skal du være opmærksom på, at det dagen igennem ikke er muligt at blive kørt med almindelig Flextrafik til og fra de afspærrede områder i Nyborg. Det er muligt at køre med Flextrafik Handicap hele dagen, også indenfor det afspærrede område.

Skal du deltage i Tour De France-festlighederne i Nyborg, anbefaler vi, at du tager toget til Nyborg fra enten Odense eller Langeskov Station, hvis du har mulighed for det.
ÆNDRINGER PÅ DE ENKELTE RUTER

Rute 1
Bybus-rute 1 kører ikke lørdag d. 2. juli, da Nyborg bymidte er afspærret.


Rute 195
Vi forventer øget trafik på hovedvejen mod Nyborg, og derfor afkortes rute 195 i retning mod Nyborg i Ullerslev, hvor bussen vender rundt og kører tilbage mod Odense. I retning mod Odense starter bussen ikke i Nyborg, men i stedet i Ullerslev ved stoppestedet Vibeskolen.

Klik her og se omkørselsruten for rute 195.


Rute 920
Rute 920 kører ikke til Nyborg, da bymidten i Nyborg samt enkelte andre veje er afspærret. Bussen kører i stedet til Langeskov Station, hvor det er muligt at stige på toget til Nyborg. Dagen igennem kører bussen en stor omkørsel. Det får den betydning, at bussen ikke kører igennem flere byerne, der normalt er betjent af rute 920. Det gælder fx for byerne Vindinge og Aunslev.

Klik her og se omkørselsruten for rute 920.


Rute 930, 931 og 932
Da bymidten i Nyborg og enkelte andre veje er afspærret, kan rute 930, 931 og 932 ikke køre til og fra Nyborg Station. Ruterne afkortes ved Steensvej i Nyborg, hvorfra busserne vender og kører retur mod Rudkøbing, Fåborg og Svendborg. Der bliver opsat et midlertidigt stoppested på Steensvej. Alle stoppesteder fra Vinkelvej i Nyborg og frem mod Nyborg Station er midlertidigt nedlagt lørdag d. 2. juli.

Klik her og se omkørselsruten for rute 930, 931 og 932.

FLEXTRAFIK

Plustur og Flextur
Har du brug for en Plus- eller Flextur lørdag d. 2. juli, skal du være opmærksom på, at det dagen igennem ikke er muligt at blive kørt til og fra de afspærrede områder i Nyborg bymidte.

Vejspærringer i Nyborg
Du kan læse mere om vejspærringerne i Nyborg 2. juli og se et samlet kort og dem på siden her: www.nyborg.dk/trafik

FynBus på Facebook


Har du brug for hjælp, kan du også finde os på Facebook.

Vi svarer på spørgsmål, og du kan få trafikinformation og nyheder.

Kundeservice på telefonen


Hvis der er noget, du ikke kan finde svar på, så er du velkommen til at ringe til os.

6311 2200

Skriv til os


Har du ris, ros eller noget, du gerne vil have svar på?

Så skriv endelig til os.

Skriv til FynBus