danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Handicapkørsel


VALGKØRSEL
Når du skal sætte dit X ved det kommende Europa-Parlamentsvalg den 9. juni, er FynBus klar med et tilbud om at hjælpe dig gratis frem og tilbage til dit valgsted.

Alle borgere, der er tilmeldt Handicapkørsel, kan køre gratis tur/retur til et valgsted. Kørslen bestilles på 63112255, tryk 1. Husk at gøre opmærksom på, at du skal køres til et valgsted.

___

Som svært bevægelseshæmmet, blind eller svagtseende kan du få adgang til kollektiv trafik, når du eksempelvis skal besøge familie eller til fritidsaktiviteter. Også selvom du ikke kan benytte almindelige busser og tog.

Du kan nemlig igennem din kommune blive visteret til FynBus´ handicapkørselsordning. Du betaler selv en mindre del af kørslen, mens kommunen finansierer størstedelen.

Det er den kommune, du bor i, som visiterer dig til ordningen, mens du selv bestiller dine ture via internettet eller telefon hos FynBus.


Betal din handicapkørsel med betalingskort

Det er nu muligt at betale for dine ture med Handicapkørsel med et betalingskort. Alt det kræver er, at du tilknytter et kort på selvbetjeningsiden på FynBus.flextrafik.dk. Herefter kan du ved bestilling af ture på appen eller på FynBus.flextrafik.dk betale for dine ture med dit betalingskort.

Her finder du en vejledning til, hvordan du får tilknyttet et betalingskort til din profil.

Du kan få en sms, når bilen er på vej. Læs hvordan du gør her.

Bestil din tur


Du kan bestille din tur på nettet eller ved at ringe til os

Bestiller du på nettet kan du døgnet rundt se dine bestilte ture, bestille nye ture, og afbestille ture, du alligevel ikke har brug for.


Se hvordan du bestiller