Fynbus.dk benytter cookies for at forbedre din oplevelse.

Klik her for at læse mere  
    Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv

Gratiskørsel for skoler og institutioner på Fyn


Dagplejere, børnehuse og skoler (0. - 10. klasse) på Fyn og Langeland har mulighed for at rejse gratis med FynBus uden for myldretiden.

Hvornår kan vi rejse?
Hverdage: 8 til 14 og 17 til 07
Lørdag, søndag og helligdage: hele døgnet

Hvis I er mere end 15 rejsende, der ønsker at rejse gratis, skal I bestille en grupperejse mindst 10 dage i forvejen.

De gratis rejser kan foretages med de afgange, der står i køreplanen, og der sættes ikke ekstra busser ind. Dette kan dog fraviges ved særlige lejligheder fx i forbindelse med Dyrskue i Odense og Bamsekoncert.

Der gives ikke pladsgaranti på de gratis rejser.


Hvor langt kan vi rejse?

Man kan rejse med busserne på hele Fyn.


Hvad hvis vi er mange?
Alle gratisrejser bookes på Fynbusbestilling.dk, hvor I også får jeres gratisbillet. Er I op til 15 rejsende, skal I blot sikre jer gratisbilletten inden I rejser.

Vurderer FynBus, at der ikke er plads til den samlede gruppe, vil man få information om muligheden for at benytte en betalt grupperejse.

På de gratis rejser vil der typisk være plads til højst 30 personer pr. afgang. Er man flere personer, skal man fordele sig over flere afgange.

Ved gratis rejser skal rejsen ske i uden for myldretiden, det betyder fx at første påstigning skal være efter kl. 8.00, og sidste afstigning skal være inden kl. 14.00.

Det er muligt at tage barnevogne, klapvogne mv. med i bussen gratis, hvis der er plads. Det er chaufføren, der bestemmer, om der er plads i bussen. Se regler for medtagelse af barnevogne her.


Hvad skal vi have med i bussen?
Når I har bestilt jeres gratisbillet på FynBusbestilling.dk, vil I modtage en pdf-billet, som I enten skal printe eller medbringe på en læsbar skærm fx en smartphone.

Der gives ikke pladsgaranti på de gratis rejser.