Kontakt osOm FynBus
Dansk
Deutsch
English
Udskriv
28. august 2020

Fra 31. august har du igen mulighed for at betale kontant i bussen

Siden midten af marts, hvor Corona-situationen lukkede Danmark ned, har det betjente salg i busserne været suspenderet som et led i at mindske smitterisikoen. Efter dialog med busselskaberne og chaufførerne, der udfører kørslen for FynBus, bliver det nu igen muligt for de fynske buskunder at betale med kontanter i bussen.

Selvom den kontante betaling genindføres, opfordrer vi fortsat vores kunder til at anvende Rejsekort eller de digitale billetformer fremfor kontantbetalingen i bussen.

Først og fremmest er det altid billigere at rejse på Rejsekortet fremfor at købe en enkeltbillet, og de digitale billetformer begrænser kontakten mellem chauffør og kunde. Har du ikke andre muligheder end kontant betaling, så medbring, så vidt det er muligt, aftalte penge.

I disse Corona-tider er vi hos FynBus glade for at se, at mange af vores kunder har brugt alternative billetformer. Desværre ved vi også, at vi har en mindre kundegruppe, der har følt sig begrænset i brugen af den kollektive trafik, da de foretrækker at betale med kontanter.

Vi glæder os meget til at byde denne kundegruppe velkommen tilbage i bussen, men vi håber samtidig på, at vores kunder fortsat vil anvende Rejsekort eller de digitale billetmuligheder for at begrænse kontakten til chaufføren.

Til sidst vil vi gerne gøre opmærksom på, at det fortsat vigtigt, at vi alle husker at spritte hænder, inden vi stiger på bussen, bruger mundbind og efter bedste evne sørger for at holde afstand til hinanden i bussen.

Mangler du et rejsekort?

  • Du kan bestille et rejsekort på www.rejsekort.dk. Har du brug for vejledning i, hvordan du bestiller et rejsekort på nettet, så kontakt endelig rejsekort kundecenter på 7011 3333
  • Du kan også besøge FynBus’ kundecenter, hvor vi laver alle typer rejsekort med det samme. Husk at tage dit ID med
  • Du kan også få tilsendt et rejsekort anonymt, hvis du laver en bankoverførelse til FynBus svarende til dét beløb, som du ønsker indsat på rejsekortet. Kontakt FynBus’ kundecenter på 6311 2200 (tast 2) for vejledning

FynBus på Facebook


Hvis du vil have nyheder og trafikinformation, kan du finde os på Facebook.

Vi sidder også klar til at svare på dine spørgsmål.

Nyhedsbrev


Få sidste nyt fra FynBus i din indbakke - fx information om køreplaner, gode tilbud og relevant viden.

Vi sender nyhedsbrevet via e-mail til dig ca. 4-6 gange om året.

Du kan altid framelde nyhedsbrevet, når du ikke har brug for det længere.


Tilmeld dig nyhedsbrevet