danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Prækvalifikation, udbud af dele af buskørslen i Odense Kommune


FynBus har den 11. april 2014 offentliggjort prækvalifikationsmateriale for udbud af dele af buskørslen i Odense Kommune


Prækvalifikationen afvikles elektronisk, og for at kunne afgive anmodning om prækvalifikation skal tilbudsgiver tilmelde sig prækvalifikationen på udbudshjemmesiden (følg linket ovenfor), hvorved tilbudsgiver får tildelt brugernavn og skal opgive adgangskode.

Derudover skal den ansvarshavende person have en digital signatur. Ved tilmelding til prækvalifikationen modtages der automatisk en digital signatur, som kan bruges ved afgivelsen af tilbuddet.

FynBus har ret til at fremsende ændringer og tilføjelser til prækvalifikationsmaterialerne indtil den 7. maj 2014. Eventuelle ændringer vil blive fremsendt til den e-mailadresse tilbudsgiver oplyser ved tilmelding på udbudshjemmesiden.

Tilbudsfristen for anmodning om prækvalifikation er den 13. maj 2014, kl. 12.00


Bemærk: Spørgsmål kan KUN stilles skriftligt via udbudshjemmesiden. Alle spørgsmål, som tilbudsgiver sender til FynBus via udbudshjemmesiderne senest den 5. maj 2014 vil, sammen med svarene på disse, løbende og senest den 7. maj 2014 blive offentliggjort i anonymiseret form på udbudshjemmesiderne under menupunktet "Spørgsmål og svar".

Spørgsmål, der fremsendes senere end den 5. maj 2014 via udbudshjemmesiderne, kan påregnes besvaret senest den 7. maj 2014. Dette forudsætter dog, at det er muligt for FynBus at besvare disse spørgsmål senest 7. maj 2014. Herefter kan der ikke komme nye oplysninger til prækvalifikationsmaterialet.

Spørgsmål angående tilmelding og adgang til udbudsmaterialet, eller andre tekniske spørgsmål vedrørende udbudshjemmesiden kan rettes til Michael Dydensborg på mid@fynbus.dk