danish   german   United Kingdom Kontakt osOm FynBus
danishDansk
germanyDeutsch
united kingdomsEnglish
Udskriv

Ny tilbudsindhentning, Specialkørsel for Nyborg Kommune


FynBus indhenter tilbud på Specialkørsel for Nyborg Kommune.

FynBus har tidligere udbudt specialkørslen i Nyborg Kommune, senest som tilbudsindhentning af den 28. juni 2013 med tilbudsfrist den 15. juli 2013.

FynBus har dog desværre måtte konstatere, at der ikke er kommet tilbud på alle pakkerne, ligesom nogle af de indkomne tilbud er for høje set i forhold til det fastsatte budget.

FynBus har på den baggrund valgt delvist at annullere tilbudsindhentning af den 28. juni 2013 og foretage en ny tilbudsindhentning på Specialkørsel for Nyborg Kommune, og skal herved opfordre alle interesserede til at afgive tilbud.

Tilbudsindhentning følger regler i tilbudsloven, og bliver annonceret via udbud.dk og på FynBus hjemmeside, hvor der vil være link til tilbudsmaterialet.

I tilbudsmaterialet kan man læse om tilbudsgrundlaget, dvs. hvilke geografiske områder og kørselsordninger, der er omfattet af tilbudsindhentningen, tilbudsfrister, driftsstart, kørselsomfang m.v. I betingelserne defineres også krav til materiel, drift og meget mere.


Tilbudsfristen er onsdag d. 14. august 2013 kl. 12

Se tilbudsmaterialet her

Spørgsmål og svar


Bemærk: Spørgsmål til materialets indhold - samt tolkning af dette - kan stilles frem til den 8. august 2013 og KUN skriftligt via flextrafik@fynbus.dk.

Spørgsmål til ovenstående kan rettes til flextrafik@fynbus.dk.